heimwee.info

… powered by Holland at Home

Wil jij een gastblog schrijven?

Heb jij een leuk emigratieverhaal of beschik jij over interessante informatie die je met anderen zou willen delen? Als jij het leuk vindt om een gastblog te schrijven voor Heimwee.info laat dan hier een berichtje achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

9 reacties op “Wil jij een gastblog schrijven?

 1. Floyd Leestemaker
  31/10/2016

  Omdat Sinterklaas over een kleine periode in Nederland, zou ik graag een leuke Sinterklaas blog willen schrijven voor jullie. Ik beheer zelf een Sinterklaas blog met verschillende Sinterklaas gerelateerde onderwerpen.

  Ik hoor graag van jullie!

 2. agnitaderanitz
  29/05/2016

  Ik woon al bijna 40 jaar in Frankrijk en heb een roman geschreven die zich afspeelt in de jaren 60 in Den Haag, Rotterdam en Delft. Is het heimwee dat ik over deze tijd en over Nederland schrijf? In ieder geval zeker leuk te lezen voor Nederlanders in het buitenland. Ik zou graag hierover op een gastblog schrijven.

 3. Stef Smulders
  26/02/2016

  Ik zou een verhaal uit mijn boek Italiaanse Toestanden kunnen bloggen, over onze emigratie ervaringen. Het vervolg is net verschenen: Meer Italiaanse Toestanden.

 4. RHW
  26/09/2015

  Elk jaar rond deze tijd laait de discussie over Zwarte Piet weer op.
  Wanneer je dat in verband brengt met de echte problemen in onze wereld dan vraag je je misschien ook wel af waar zijn ze toch mee bezig?
  Ik heb geprobeerd dat onder de woorden te brengen in een ludieke video boodschap op http://youtu.be/jxyl12qoLJk
  Groetjes
  Piet

 5. Hanneke Dijkman
  14/03/2015

  Ja, leuk om gastblog(s) te schrijven! Zie voor mijn huidige blogs http://www.newoptions.nl. New Options for Dutch Repats begeleidt terugkerende Nederlanders naar werk en werkgeluk in Nederland.

  Hanneke Dijkman

 6. Tony
  10/12/2013

  Ik zou graag een gastblog willen schrijven. Zouden jullie contact met mij willen opnemen?

 7. Annelies
  02/11/2013

  Uitgezonden worden naar het buitenland gaat samen met allerlei verwachtingen: veranderingen in het leven, nieuwe mogelijkheden voor je gezin en een kans om iets van de wereld te zien. Kortom, het is mooi om expat te zijn.

  Toch is het niet altijd makkelijk om expat te zijn, vooral niet als partner. Er zullen veranderingen en opofferingen van je gevraagd worden, soms meer dan je lief is.

  We kennen dit gevoel: we zijn zelf expats. WorldSupport biedt online steun om je te helpen om te gaan met de veranderingen in je leven. Ons doel is om jou te helpen een succes te maken van je tijd als expat.

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  We wensen je een fantastische tijd toe, waar je ook naartoe gaat!

  http://www.worldsupport.biz

 8. elianne
  23/07/2013

  Misschien twijfel je wel eens aan de spraak of taal van je kind. Dat doet elke ouder.

  De logopedisten van http://www.deonlinelogopediepraktijk.nl zijn er om kinderen waar ook ter wereld logopedie te geven als dat nodig is.
  Daarnaast bieden we ondersteuning bij een meertalige opvoeding.

  We zijn er niet allen voor kinderen, maar ook voor volwassenen met problemen op het gebied van adem en stem, spraak, taal, mondmotoriek of gehoor.

  We komen er graag een keer wat meer over vertellen!

 9. Angelique Kup
  12/10/2012

  Wij zijn op zoek naar mensen die een huis hebben in de Alentejo Litoral en weer terug willen verhuizen naar NL. Wij zouden graag ons motorjacht in NL geschikt voor permanente bewoning willen ruilen voor een huis in Alentejo, gebied Odemira.We zoeken iets in een bosrijk gebied met min. 1 ha grond met een aantal bijgebouwen die we kunnen omtoveren tot een aantal leuke huisjes voor de verhuur.
  De boot is ideaal om niet meteen een vaste woonplaats te hoeven kiezen, heerlijk wonen op t water en goedkoper dan in een huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: