heimwee.info

… powered by Holland at Home

Nederland behoort tot de minst modieuze landen ter wereld

Voor de laatste mode moet je niet in Nederland zijn. Althans, dat was de uitslag van een enquête die onlangs door een internationale reiszoeksite is gehouden in het kader van de internationale Fashion Week die deze maand in een aantal grote steden overal ter wereld wordt gehouden.

De reiszoeksite vroeg 12.000 mensen welke landen over het algemeen goed gekleed gaan, en daar kwamen zowel verrassende als wat minder verrassende resultaten uit naar voren. Het zal niemand verbazen dat Italië de nummer 1 was in de lijst van meest modieuze landen, maar wie had ooit gedacht dat Groot Brittannië in diezelfde lijst op de vierde plaats stond, na Spanje en Frankrijk? Het kan een rol hebben gespeeld dat de meeste deelnemers die meededen aan de enquête Brits waren…

Op de lijst van minst modieuze landen spande Rusland de kroon, en een eervolle tweede plaats was weggelegd voor Nederland, op de voet gevolgd door Turkije, Duitsland en Zweden. Nu staat Nederland ook niet onder de Nederlanders bekend als het centrum van de modewereld, maar dat ons kleine kikkerlandje het moest bekopen met de een na hoogste plaats in de lijst van slechtst geklede landen was nogal een verrassing. Of zouden veel buitenlanders denken dat de meeste Nederlanders nog steeds op klompen lopen of met een oranje hoedje door het leven gaan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: