heimwee.info

… powered by Holland at Home

Typisch Hollandse cadeautips voor Valentijnsdag

Al bestaat Valentijnsdag al sinds het jaar 496, toen Paus Gelasius I de datum 14 februari uitriep tot de dag van de Heilige Valentijn, in Nederland is Valentijnsdag pas sinds de jaren ’90 populair. Tegenwoordig doet zo’n kwart van alle Nederlanders ‘iets’ aan Valentijnsdag, en daarbij worden de geliefde steeds creatiever in hun cadeaukeuze. Bijgaand wat typisch Hollandse cadeautips voor Valentijnsdag.

valentijnsdag

1. Stuur een cadeaupakket vol Hollandse producten

Op 14 februari is het nog volop winter, dus dit is je kans om jouw geliefde te verrassen met een doos vol Hollandse producten, zoals rookworst, erwtensoep, chocomel en gevulde koeken. Verlang je naar een typisch Hollands ontbijtje op bed op Valentijnsdag? Kies dan voor bijvoorbeeld ontbijtkoek, hagelslag, Brinta en beschuit. De overkomstduur van bestellingen die geplaatst zijn bij Holland at Home is maximaal 5 werkdagen binnen Europa en onder de 10 dagen bij de meeste bestemmingen buiten Europa (exclusief 2 tot 4 dagen verwerkingstijd), dus als je jouw bestelling vandaag plaatst is het er nog op tijd.

2. Geef je geliefde een typisch Hollands aandenken

Niets is zo hartverwarmend als een typisch Hollandse souvenir cadeau krijgen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan oer-Hollandse klomppantoffels die de voeten van je geliefde lekker warm houden, of een typisch Hollandse sleutelhanger met een paar Delfts blauwe klompjes. Houd je partner van voetbal dan kun je hem of haar natuurlijk ook een paar oranje artikelen geven zoals een belletjeshoed met Holland bedrukking, een oranje vlaggetje, een schminksetje of een oranje glitterboa.

3. Verwen je partner met typisch Hollandse verzorgingsproducten

Op Valentijnsdag staat verwennen centraal, tijd dus om hem of haar te trakteren op typisch Hollandse verzorgingproducten. Echt oer-Hollands zijn de verzorgingsproducten met de toepasselijke naam Lief! Alhoewel de shampoos en lotions van Lief! vooral voor baby’s bedoeld zijn kunnen ze uiteraard ook door volwassenen gebruikt worden. Houd je meer van een exotisch geurtje dan zijn de producten van Rituals een goede keuze, zoals het Touch of Sunrise cadeaupakket of het Men’s collection cadeaupakket.

Lees je dit artikel liever in het Engels? Breng dan eens een bezoekje aan onze Engelstalige zusterblog Dutch Community, speciaal bestemd voor Nederlandse emigranten die Engels als moedertaal hebben en expats die in Nederland wonen of daar gewoond hebben en heimwee hebben naar Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: