heimwee.info

… powered by Holland at Home

Vul de bezoekersenquête in en help Heimwee.info nog leuker te maken!

Of je nu Heimwee.info al sinds het begin volgt of pas onlangs hebt ontdekt, waarschijnlijk heb je wel een mening over dit internationaal forum met een typisch Hollands tintje en kun je misschien zelfs waardevolle suggesties voor verbetering aandragen.

enquete

Vul deze kleine enquête in (het zijn maar 8 vragen dus je hebt de enquête binnen nog geen 2 minuten ingevuld) en laat ons weten wat je vindt van Heimwee.info. De enquête  wordt uitgevoerd door SurveyMonkey en je antwoorden zijn geheel anoniem.

Klik op deze link om de enquête te starten (er zal een nieuw venster worden geopend).

Alvast enorm bedankt voor je medewerking, we stellen je mening zeer op prijs!

Lees je dit artikel liever in het Engels? Breng dan eens een bezoekje aan onze Engelstalige zusterblog Dutch Community, speciaal bestemd voor Nederlandse emigranten die Engels als moedertaal hebben en expats die in Nederland wonen of daar gewoond hebben en heimwee hebben naar Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: