heimwee.info

… powered by Holland at Home

Nederlandse babymelk – typisch Hollandse kwaliteit voor de allerkleinsten!

Als je overstapt van borstvoeding naar babymelk wil je natuurlijk het liefst alleen het beste dat er bestaat. In elk land ter wereld vind je talloze babymelk producten in de supermarkt, maar Nederlandse babymelk ligt daar vaak niet tussen. En dat is jammer, want Nederlandse melkpoeder voor baby’s is van topkwaliteit en je kunt ook nog eens kiezen uit een heleboel merken. Bijgaand een klein overzicht.

Nutrilon

Nutrilon is het bekendste product van Nutricia, een Nederlandse bedrijf dat in 1901 werd opgericht door de gebroeders Martinus en Jan van der Hagen. De broers Van der Hagen waren echte pioniers in hun vak en ontwikkelden in 1896 de eerste zuigelingenvoeding ter wereld. Nutrilon babyvoeding staat al meer dan een eeuw bekend om haar topkwaliteit, en veel Nederlanders zijn er mee groot geworden! Alle Nutrilon producten voldoen aan de specifieke behoeftes van zuigelingen, baby’s en kinderen tijdens elke fase van hun groei en ontwikkeling. Tot de bekendste Nutrilon producten behoren Nutrilon Standaard, Nutrilon Hypo-Allergeen en Nutrilon Forte zuigelingenvoeding, opvolgmelk en groeimelk.

Friso

Friso babyvoeding wordt geproduceerd door Koninklijke FrieslandCampina, een Nederlands bedrijf dat in eigendom is van een coöperatie van meer dan 20.000 melkboeren in Nederland, Duitsland en België en daarmee de grootste zuivelcoöperatie ter wereld is. Voedselveiligheid staat bij de coöperatie hoog in het vaandel, daarom worden er doorlopend kwaliteits- en veiligheidscontroles uitgevoerd in de gehele productieketen, van rauwe melk tot eindproduct. Bekende Friso babymelkproducten zijn onder andere Friso Standaard en Friso Hypo-Allergeen zuigelingenvoeding, opvolgmelk en groeimelk.

Hollander

HollanderNiets klinkt zo Hollands in de oren als Hollander Melkmeisje babymelk, een merk dat geproduceerd wordt door het Nederlandse bedrijf Bloem, dat al 75 jaar toonaangevend is in Nederland op het gebied van natuurlijke gezondheidsproducten. Alle babymelkpoeder van het merk Hollander Melkmeisje worden geproduceerd in Nederland, waar het verpakt en verzegeld wordt in een beschermde omgeving zodat de kwaliteit en houdbaarheid van de ingrediënten gewaarborgd is. Het assortiment van Hollander Melkmeisje bestaat onder andere uit Hollander Melkmeisje zuigelingenvoeding, opvolgmelk en groeimelk.

Nestlé Groeie Start

Nestlé is geen Nederlands bedrijf maar heeft haar wortels in het buurland Duitsland, waar de Duitse apotheker Henri Nestlé ruim 140 jaar geleden zijn eerste babyvoeding op de markt bracht. Kwaliteit, smaak en voedingswaarde staan alle drie altijd hoog in het vaandel bij Nestlé, en dat geldt uiteraard ook voor de babymelk Groeie Start, die al decennia lang gretig aftrek vindt in Nederland. Het melkpoeder assortiment van Nestlé Groeie Start bestaat onder andere uit Nestlé Groeie Start en Nestlé Groeie Start Hypo-Allergeen zuigelingenvoeding, opvolgmelk en groeimelk.

Hipp

Ook het bedrijf en merk Hipp komt bij onze oosterburen vandaan en werd in 1956 opgericht door Georg Hipp, een vooruitstrevende Duitse boer die zijn familiebedrijf transformeerde tot een van de eerste biologische boerderijen van Europa. Inmiddels is Hipp al ruim een halve eeuw pionier op het gebied van natuurlijke biologische babyvoeding en sinds enkele jaren is het merk ook razend populair in Nederland bij vaders en moeders die er de voorkeur aan geven hun kleine alleen biologische babymelk te geven. Alle Hipp melkpoeder voor baby’s is geheel puur en natuurlijk. Tot het Hipp assortiment behoren onder andere Hipp biologische zuigelingenvoeding, Hipp biologische opvolgmelk en Hipp biologische groeimelk.

Sweet Care

Voor wie op de portemonnee wil letten maar toch het allerbeste voor de baby wenst is er Sweet Care, een Nederlands merk babymelk van hoge kwaliteit maar tegen een betaalbare prijs. Uiteraard is ook Sweet Care melkpoeder kwalitatief hoogwaardig, veilig en 100% betrouwbaar, want alle Sweet Care babymelk wordt in Nederland geproduceerd, en wordt onderworpen aan de strenge wettelijke eisen die voor baby- en kindervoeding gelden. Sweet Care heeft een hele lijn babymelk producten voor alle leeftijdsgroepen, waaronder Sweet Care Standaard zuigelingenvoeding, opvolgmelk, dreumesmelk en peutermelk.

Wil jij jouw baby, peuter of kleuter ook Hollandse babymelk geven? Bekijk dan snel het assortiment op Holland at Home, de online Hollandse supermarkt die altijd scherp geprijsd is en wereldwijd levert.

Lees je dit artikel liever in het Engels? Breng dan eens een bezoekje aan onze Engelstalige zusterblog Dutch Community, speciaal bestemd voor Nederlandse emigranten die Engels als moedertaal hebben en expats die in Nederland wonen of daar gewoond hebben en heimwee hebben naar Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: