heimwee.info

… powered by Holland at Home

Typisch Hollandse slanke lijn producten

Iets te veel genoten van al dat lekkere eten tijdens de feestdagen en van plan om dat extra kilootje er de aankomende weken weer af te krijgen? Doe dat dan in stijl met deze heerlijke typisch Hollandse slanke lijn producten.

Slankie

slankieAls je van smeerkaas houdt maar niet van de calorieën dan kies je natuurlijk voor Slankie smeerkaas. De naam Slankie zegt het al: het is een ‘slanke’ 20+ smeerkaas en bevat 70% minder vet dan de normale 48+ smeerkaas. Behalve Slankie naturel is deze typisch Hollandse smeerkaas ook verkrijgbaar in diverse andere smaken, zoals Slankie met Magere Ham. Slankie is ideaal voor op het brood maar smaakt ook heerlijk op crackers, toastjes en roggebrood.

Klene suikervrije Hollandse drop

kleneAfvallen is nooit leuk, vooral omdat je niet meer mag snoepen. Dat wordt een ander verhaal als je voor Klene suikervrije Hollandse drop kiest, want die is calorie-arm en mag dus altijd tussendoor. Klene suikervrije drop is qua smaak absoluut niet van gewone Klene drop te onderscheiden en is tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals Klene Dropgums, Klene Zoute Ovaaltjes of Klene Muntdrop.

Calvé pindakaas light

calve pindakaas lightEen boterham met echte Hollandse Calvé pindakaas is niet te versmaden, maar wat doe je als je de broekriem wat strakker wil aantrekken? Dan kies je gewoon voor Calvé pindakaas light. Deze pindakaas smaakt net zo lekker en smeuïg als de vertrouwde Calvé pindakaas, maar bevat 30% minder vet.

Unox extra magere rookworst

unox extra magerAls het guur buiten is wil je natuurlijk wel een typisch Hollandse maaltijd met rookworst kunnen eten, zelfs als je  bezig bent met gewicht verliezen. Gelukkig kun je behalve de lekker sappige Unox Gelderse rookworst en Unox Runderrookworst tegenwoordig ook een Unox extra magere rookworst kopen, die net zo lekker is als de gewone Unox rookworst maar toch maar liefst 30% minder vet bevat.

Hak appelmoes light

hak lightWaarschijnlijk is die felbegeerde flinke schep appelmoes het eerste dat van je bord verdwijnt als je aan de lijn doet, maar toch hoef je jezelf niet te kwellen als je van een typisch Hollandse maaltijd houdt. Kies gewoon voor Hak appelmoes light in plaats van gewone Hak appelmoes. Hak appelmoes light is gemaakt van speciale ‘lichte’ appelen en bevat geen toegevoegde suikers.

Lees je dit artikel liever in het Engels? Breng dan eens een bezoekje aan onze Engelstalige zusterblog Dutch Community, speciaal bestemd voor Nederlandse emigranten die Engels als moedertaal hebben en expats die in Nederland wonen of daar gewoond hebben en heimwee hebben naar Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: