heimwee.info

… powered by Holland at Home

Nederlandse tijdschriften onverminderd populair

Tegenwoordig wordt bijna al onze informatie digitaal aan ons voorgeschoteld. Of je nu het laatste nieuws wil lezen, achtergrondinformatie over een bepaald onderwerp zoekt of op de hoogte wil blijven van de laatste modetrends, je hoeft maar even op internet te zoeken en het wordt je kant en klaar aangeleverd. Toch gaat er niets boven het lezen van een lekker tijdschrift, vanuit je luie stoel, in bed of met een kopje koffie aan de keukentafel… daarom blijven tijdschriften ook in dit digitale tijdperk onverminderd populair! Ben jij benieuwd wat momenteel de populairste tijdschriften van Nederland zijn? Lees dan snel verder.

nederlandse tijdschriften

Nederlandse tijdschriften hebben al jaren te lijden onder de opkomst van digitale media, maar ondanks dat het steeds gewoner is geworden om voor al je informatiebehoeften het internet op te gaan hebben diverse Nederlandse bladen een trouwe en soms zelfs groeiende lezerskring. De populairste Nederlandse publiekstijdschriften van dit moment zijn (bron: HOI Instituut voor Media Auditing):

1. Libelle
2. Veronica Magazine
3. Margriet
4. Elsevier
5. Donald Duck
6. Voetbal International
7. Privé
8. Troskompas
9. Plus
10. Linda

Woon je in het buitenland en heb je geen kiosk in de buurt die jouw favoriete Hollandse tijdschriften verkoopt? Bestel ze dan bij Holland at Home! Als je een of meer tijdschrift(en) via Holland at Home bestelt krijg je altijd de meest recente uitgave opgestuurd. Veel Nederlandse kranten en tijdschriften hebben ook een eigen website, kijk voor een uitgebreid overzicht op onze pagina Nederlandse Kranten en Tijdschriften.

Lees je dit artikel liever in het Engels? Breng dan eens een bezoekje aan onze Engelstalige zusterblog Dutch Community, speciaal bestemd voor Nederlandse emigranten die Engels als moedertaal hebben en expats die in Nederland wonen of daar gewoond hebben en heimwee hebben naar Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: