heimwee.info

… powered by Holland at Home

5 manieren om moeder te verwennen op Moederdag

In sommige landen in de wereld (zoals Engeland) is het al Moederdag geweest, maar alle geëmigreerde Nederlandse moeders en moeders die in Nederland wonen kunnen zich dit jaar nog verheugen op deze typische verwendag, die dit jaar in Nederland op 11 mei wordt gevierd. Weet jij al hoe je jouw moeder, oma en/of echtgenote aankomende Moederdag in het zonnetje gaat zetten?

moederdag

Natuurlijk kun je moeder dit jaar weer verrassen met een bos bloemen of een lekker zeepje, maar zou het niet leuk zijn om haar eens iets heel origineels te geven? Bijgaand 5 leuke tips.

1) Geef haar een dagje vrij

Eén van de leukste en meest gewaardeerde manieren om moeder te verwennen is door haar een hele dag “vrij” te geven! Laat haar deze Moederdag dus lekker niets doen, en doe de afwas, schoonmaak en alle andere taken die zij normaal gesproken op zich neemt voor haar. Als je haar écht in het zonnetje wil zetten kun je zelfs voor een dagje een schoonmaakster, kinderoppas of kok inhuren.

2) Koop kaartjes voor een theatervoorstelling

Moederdag is een prima dag om naar een theatervoorstelling te gaan. Als moeder van toneel, cabaret of muziek houdt zou je haar dus kunnen trakteren op twee toegangskaartjes (één voor hem en één voor jou), zodat je meteen samen wat ‘quality time’ kunt doorbrengen.

3) Ga een dagje samen winkelen

Tegenwoordig zijn in veel landen, waaronder ook in de meeste grote steden in Nederland, op zondag alle winkels geopend. Neem moeder een dagje mee uit naar een leuke stad of een groot winkelcentrum en ga samen heerlijk uitgebreid winkelen. Vergeet niet om haar tijdens het winkelen te trakteren op een heerlijke lunch of een kopje koffie met een flink stuk taart! Zijn er in de buurt geen grote steden of winkelcentra, dan kun je ook met haar online shoppen op Holland at Home en samen een typisch Hollands cadeaupakket samenstellen.

4) Maak een afspraakje bij een beautycentrum

Niets is lekkerder dan een hele dag gemasseerd, verzorgd en verwend te worden. Als moeder van schoonheidsbehandelingen houdt is een afspraakje bij een beautycentrum dus een perfect cadeau, of misschien maak je haar juist heel blij met een dagje in de spa of sauna? Mochten er geen beautycentra in haar buurt zijn dan kun je in plaats daarvan een luxe beauty cadeauset bestellen bij Holland at Home, zoals bijvoorbeeld de Rituals True Happiness Gift box of de Rituals Ancient Beauty Gift Box.

5) Geef een stapel Nederlandse tijdschriften cadeau

Leest moeder graag Nederlandse tijdschriften? Overweeg dan een pakket met verschillende Nederlandse tijdschriften voor haar te kopen, zodat ze vrienden en familie voorlopig niet meer hoeft te vragen om Nederlandse tijdschriften mee te nemen of op te sturen!

 

Lees je dit artikel liever in het Engels? Breng dan eens een bezoekje aan onze Engelstalige zusterblog Dutch Community, speciaal bestemd voor Nederlandse emigranten die Engels als moedertaal hebben en expats die in Nederland wonen of daar gewoond hebben en heimwee hebben naar Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: