heimwee.info

… powered by Holland at Home

Zo ben jij helemaal klaar voor het WK!

Zelfs bij emigranten die al jaren in het buitenland wonen en niet veel banden meer met Nederland hebben komt een klein beetje Hollandse trots naar boven zodra het WK van start gaat. Het is voor hen echter niet eenvoudig om aan oranje artikelen te komen, daarom heeft de Nederlandse online supermarkt Holland at Home een uitgebreide collectie oranje feestartikelen in haar assortiment opgenomen. Bijgaand wat ideeën en tips om Holland dit jaar in stijl aan te moedigen tijdens het WK!

Oranje voetbal

1. Trek een vrolijke oranje outfit aan

Dé manier om iedereen te laten zien waar je tijdens dit WK voor staat is door een oranje outfit aan te trekken. Je kunt het subtiel doen door alleen een mooi oranje petje of een stoere oranje cowboyhoed op te zetten, maar je kunt er ook een oranje T-shirt bij aan trekken of zelfs een vrolijk Flagsible jurkje in de Nederlandse driekleur. Als je er écht helemaal voor wilt gaan kun je ook nog je gezicht oranje schminken, je haar oranje sprayen, een opzichtige oranje hanenkam op je hoofd zetten en een feestelijke oranje glitter boa of oranje voetbalsjaaltje om je hals wikkelen… de mogelijkheden zijn eigenlijk vrijwel onuitputtelijk!

2. Decoreer je huis met oranje versieringen

Ga je samen met vrienden en/of familie thuis naar de WK voetbalwedstrijden kijken? Indoctrineer ze dan op passende wijze en laat je hele zitkamer of zelfs huis oranje kleuren! Om te beginnen kun je in en/of om het huis een of meerdere oranje vlaggenlijnen ophangen en al je gasten een oranje vlaggetje in de handen drukken. Daarnaast kun je koffie schenken in een leuke oranje voetbalmok en je gasten trakteren op Hollands gebak (tip: geef oranje tompoezen of appeltaart), geserveerd op een oranje bordje. En zodra Holland een goal scoort kun je heel hard fluiten met dit prachtige Braziliaanse WK-fluitje.

3. Draag altijd oranje souvenirs bij je

Natuurlijk hoef je Holland niet alleen maar aan te moedigen tijdens de wedstrijden, je kunt eigenlijk altijd wel aan iedereen laten zien dat jij fan bent van Holland, zowel thuis, op school, op het werk of als je gaat sporten. Al je spullen neem je gemakkelijk mee in deze stevige rugzak met Holland opdruk,  en je sportspullen passen prima in dit lichtgewicht oranje gymtasje. Tijdens de lunch kun je bovendien pronken met deze prachtige oranje lunchbox en bijpassende oranje pop-up drinkfles.

4. Geef je zoon of dochter oranje cadeautjes

Zowel jongens als meisjes vinden het erg leuk om oranje cadeautjes te krijgen, niet in de laatste plaats omdat ze daarmee hun niet-Hollandse vriendjes en vriendinnetjes kunnen aftroeven! Veel kinderen maak je enorm blij met een oranje voetbal, een oranje portemonnee of een  prachtige oranje puntvaan. En na een lange dag vol WK-overwinningen zullen zij heerlijk wegdromen onder dit oranje dekbedovertrek

Op zoek naar nog meer tips en ideeën voor het aankomend WK? Kijk dan eens op de website van Holland at Home en blader door alle oranje feestartikelen en Hollandse souvenirs.

Lees je dit artikel liever in het Engels? Breng dan eens een bezoekje aan onze Engelstalige zusterblog Dutch Community, speciaal bestemd voor Nederlandse emigranten die Engels als moedertaal hebben en expats die in Nederland wonen of daar gewoond hebben en heimwee hebben naar Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: