heimwee.info

… powered by Holland at Home

Hoe WK 2014 kijken vanuit het buitenland

Van 12 juni tot en met 13 juli 2014 zit vrijwel de hele wereld aan de buis gekluisterd om het WK 2014 te kijken. Nederlanders die in het buitenland wonen zullen daarom meestal geen probleem hebben om WK-wedstrijden te volgen, maar toch kan het soms wel moeilijk zijn om groepswedstrijden te bekijken waarin Nederland speelt. Bijgaand wat tips om het Nederlands elftal in actie te zien vanuit het buitenland.

WK 2014 bekijken op televisie

WK2014 HollandDe kans is klein dat je de groepswedstrijden waarin Nederland speelt vanuit het buitenland op televisie kunt volgen… tenzij je in Spanje, Australië of Chili woont natuurlijk, want met deze landen zit Nederland in Groep B. Wil je toch de groepswedstrijden op televisie zien dan kun je dat vaak doen via bepaalde buitenlandse sportkanalen, zoals ESPN, Sky Sports en Eurosport. Heb je een Canal Digitaal abonnement, dan kun je alle groepswedstrijden uiteraard gewoon via de NOS live volgen.

WK 2014 bekijken via internet

De NOS zal deze WK alle voetbalwedstrijden waarin Nederland speelt live uitzenden via de website NOS WK2014. Het kan zijn dat er voor het bekijken van deze live uitzendingen in jouw land restricties gelden waardoor je alsnog een zwart scherm krijgt, maar in dat geval zijn er nog enkele andere mogelijkheden, zoals de websites Live Voetbal Kijken, Sporza en WiZiWiG.

Speelschema Nederland WK 2014

Wil je weten wanneer het Nederlands elftal speelt? Bijgaand alle speeldata op een rij (aanvangstijden tussen haakjes, in Nederlandse tijd).

 • Vrijdag 13 juni: Spanje – Nederland (21u.)
 • Woensdag 18 juni: Australië – Nederland (18u.)
 • Maandag 23 juni: Nederland – Chili (18u.)
 • Zaterdag 28 juni: winnaar groep A – tweede groep B (18u.)
 • Zondag 29 juni: winnaar groep B – tweede groep A (18u.)
 • Vrijdag 4 juli: kwartfinale winnaar 28/6 (22u.)
 • Zaterdag 5 juli: kwartfinale winnaar 29/6 (22 u.)
 • Dinsdag 8 juli: halve finale winnaar 4/7 (22u.)
 • Woensdag 9 juli: halve finale winnaar 5/7 (22u.)
 • Zaterdag 12 juli: troostfinale verliezers halve finale (22u.)
 • Zondag 13 juli: finale winnaars halve finale (21u.)

Voetbalwedstrijd gemist? Kijk dan op onze pagina Nederlandse TV en Radio hoe je de wedstrijd (of alleen de hoogtepunten) achteraf kunt bekijken.

Tip: Bekijk alle WK 2014 wedstrijden in stijl! Laat zien van welk land jij supporter bent en versier je woonkamer, tuin of hele huis met deze leuke oranje artikelen of koop een speciaal Oranje Pakket en je bent in één keer helemaal klaar! Vergeet ook niet om allerlei typisch Hollandse dranken en snacks in te slaan, zoals Hollands bier, wokkels, paprika chips, bierworstjes en blokjes kaas.

 

Lees je dit artikel liever in het Engels? Breng dan eens een bezoekje aan onze Engelstalige zusterblog Dutch Community, speciaal bestemd voor Nederlandse emigranten die Engels als moedertaal hebben en expats die in Nederland wonen of daar gewoond hebben en heimwee hebben naar Nederland.

2 reacties op “Hoe WK 2014 kijken vanuit het buitenland

 1. Pascal
  22/04/2015

  Hier wat uitgebreidere uitleg hoe je via een VPN in het buitenland eredivisie of wk / ek gratis kunt kijken.

  http://www.vpngids.nl/tips/voetbal-gratis-in-het-buitenland-kijken-via-vpn/

 2. De NOS app heeft inderdaad een blokkade als je buiten Nederland bent. Via een een VPN kan ja alles gewoon kijken en werkt het. http://vpnservice.nl/online-video-on-demand/wk-voetbal-kijken-vanuit-buitenland/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: