heimwee.info

… powered by Holland at Home

Braziliaans-Hollandse tosti met kaas en banaan

Trek in een lekkere en toepasselijke snack tijdens het WK voetbal kijken? Maak dan deze Braziliaans-Hollandse tosti met kaas en banaan, die door de Brazilianen Sanduiche Quente Com Queijo, Canella E Banana wordt genoemd. Een hele mond vol, en dat is de tosti ook!

Ingrediënten

2 witte of bruine boterhammen
1 plak Goudse belegen kaas
½ banaan
snufje kaneel
poedersuiker

tosti kaas banaan

 

Bereiding

Beleg een boterham met een flinke plak kaas. Snijd vervolgens een halve banaan in schijfjes, verdeel deze over de kaas en strooi er wat kaneel en poedersuiker over. Leg daarna de andere boterham er bovenop en bak de tosti in een tosti-ijzer.

Lees je dit artikel liever in het Engels? Breng dan eens een bezoekje aan onze Engelstalige zusterblog Dutch Community, speciaal bestemd voor Nederlandse emigranten die Engels als moedertaal hebben en expats die in Nederland wonen of daar gewoond hebben en heimwee hebben naar Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: