heimwee.info

… powered by Holland at Home

Heldere rundvleessoep

De lekkerste heldere rundvleessoep maak je helemaal zelf, maar je hoeft er niet uren voor in de keuken te staan. Deze heerlijke rundvleessoep heeft kant en klare krachtbouillon als basis, je hoeft de soep dus alleen nog op smaak te brengen.

Ingrediënten

1 liter Struik krachtbouillon rundvlees
2 bosuitjes
2-3 handjes vermicelli
1 zakje Calvé croutons ui knoflook
heldere rundvleessoep

Bereiding

Giet het potje krachtbouillon in een grote soeppan en leng deze aan met 3 potjes water. Breng de soep langzaam aan de kook en doe dan enkele handjes vermicelli erbij. Laat de soep vervolgens 10 minuten zachtjes doorkoken. Snijd de bosuitjes in dunner ringen en voeg die in de laatste minuut toe aan de soep. Serveer de heldere rundvleessoep met croutons en geef er vers gebakken stokbrood bij.

Lees je dit artikel liever in het Engels? Breng dan eens een bezoekje aan onze Engelstalige zusterblog Dutch Community, speciaal bestemd voor Nederlandse emigranten die Engels als moedertaal hebben en expats die in Nederland wonen of daar gewoond hebben en heimwee hebben naar Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: