heimwee.info

… powered by Holland at Home

Top 4 activiteiten voor groepen in Amsterdam

Van plan om met een groep mensen naar Amsterdam te gaan, bijvoorbeeld om een vrijgezellenfeest te houden of een familiereünie te vieren? Hier kun je lezen welke groepsactiviteiten het populairst zijn in Amsterdam.

1. Rondvaart maken

waterfietsEen rondvaart door de grachten van Amsterdam klinkt misschien wat oubollig, maar dat is het zeker niet voor mensen die nog nooit in Amsterdam zijn geweest. Wil je de rondvaart een bijzonder tintje geven en bestaat je groep uit minimaal 10 personen, dan kun je ook een zogenaamd Borrelboot arrangement nemen waarbij je met je groep een hele boot afhuurt en onbeperkt gebruik kunt maken van de Hollandse bar. Daarnaast worden er tijdens de boottocht diverse oer-Hollandse borrelhapjes geserveerd.

2. Waterfietsen huren

Zijn veel mensen in je groep sportief aangelegd en zit het weer mee, dan kun je ook overwegen om enkele waterfietsen te huren. Elke waterfiets biedt ruimte voor 4 personen, die al peddelend de Amsterdamse grachten kunnen verkennen en bewonderen.

3. Excursie op de bierfiets

Blijft je groep liever met de voetjes op het droge, dan kun je natuurlijk ook een tochtje op de bierfiets gaan maken. De meeste bierfietsen zijn geschikt voor groepen tot 12 personen, die natuurlijk wel van bier moeten houden want elke bierfiets beschikt over een biertap die tijdens het fietsen bediend kan worden.

4. Fietstocht

“When in Rome, do as the Romans do”, zeggen de Engelsen altijd. Dus als je in Amsterdam op bezoek bent mag een fietstochtje natuurlijk niet ontbreken. Vrijwel overal in de stad kun je fietsen huren, en zelfs kinderfietsen, tandems en bakfietsen, dus voor iedereen in de groep is er wel een passende fiets te vinden. Mocht bang zijn te verdwalen in Amsterdam dan kun je er ook een gids bijnemen die je hele groep door de stad leidt.

Lees je dit artikel liever in het Engels? Breng dan eens een bezoekje aan onze Engelstalige zusterblog Dutch Community, speciaal bestemd voor Nederlandse emigranten die Engels als moedertaal hebben en expats die in Nederland wonen of daar gewoond hebben en heimwee hebben naar Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: