heimwee.info

… powered by Holland at Home

Hartige 4-granen pannenkoeken

Zin in een snelle en lekkere maaltijd die boordevol vezels zit? Maak dan deze overheerlijke hartige 4-granen pannenkoeken, die bereid zijn met een pannenkoekenmix gemaakt van tarwe-, boekweit-, rijst- en gierstmeel.

Ingrediënten

1 pak Ekoland 4-Granen pannenkoekenmix
700 ml melk of sojamelk
3 eieren
200 oude kaas
1 ui
1 el Italiaanse kruidenmix
olijfolie

hartige pannenkoeken

Bereiding

Rasp de kaas en snipper de ui. Bereid vervolgens de pannenkoekenmix volgens de instructies op de verpakking en roer de geraspte kaas, uisnippers en Italiaanse kruidenmix er doorheen. Verhit nu wat olijfolie in een koekenpan en schep één grote soeplepel beslag erin. Bak de pannenkoek op een matig vuur en draai hem om zodra de bovenkant gestold is. Bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin en bewaar ze na het bakken op een warm bord tot je alle pannenkoeken gebakken hebt. Lekker met een frisse groene salade.

Lees je dit artikel liever in het Engels? Breng dan eens een bezoekje aan onze Engelstalige zusterblog Dutch Community, speciaal bestemd voor Nederlandse emigranten die Engels als moedertaal hebben en expats die in Nederland wonen of daar gewoond hebben en heimwee hebben naar Nederland.

Eén reactie op “Hartige 4-granen pannenkoeken

  1. Pingback: 5 typisch Hollandse 5-minuten gerechten | heimwee.info

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: