heimwee.info

… powered by Holland at Home

Vegetarische gevulde pannenkoeken

Houden je kinderen niet zo van groenten? Probeer dan eens deze vegetarische gevulde pannenkoeken… zo lekker dat je kinderen niet eens merken dat ze groenten eten!

Ingrediënten

1 pak Koopmans Pannenkoekenmix Origineel
2 eieren
800 ml melk
1 courgette
1 rode paprika
1 blik Bonduelle Crispy Maïs
geraspte belegen kaas
1 potje crème fraiche
boter
olijfolie

pannenkoeken

Bereiding

Maak van de pannenkoekenmix, eieren en melk een glad beslag en bak de pannenkoeken volgens de instructies op de verpakking. Houd de pannenkoeken na het bakken warm, bijvoorbeeld in een oven op lage temperatuur. Was de courgette en paprika en snijd ze in kleine stukjes en veeg de champignons schoon. Bak de groenten vervolgens in een koekenpan met een klein beetje olijfolie en giet als de groenten gaar zijn de uitgelekte maïs erbij. Bak de groenten nog even door tot ze goed warm zijn en schep daarna een flinke eetlepel op een pannenkoek. Sprenkel wat geraspte kaas over de groenten en schep een beetje crème fraiche erbij en rol de pannenkoek dan op. Herhaal dit tot alle groenten op zijn. De pannenkoeken die je overhoudt kun je de dag erna opwarmen en als ontbijt, lunch of snack eten.

Lees je dit artikel liever in het Engels? Breng dan eens een bezoekje aan onze Engelstalige zusterblog Dutch Community, speciaal bestemd voor Nederlandse emigranten die Engels als moedertaal hebben en expats die in Nederland wonen of daar gewoond hebben en heimwee hebben naar Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: