heimwee.info

… powered by Holland at Home

Braadstomen: snel, gemakkelijk en lekker

Ben je geen keukenprins(es) of heb je weinig tijd maar houd je desalniettemin van lekker eten? Dan is braadstomen iets voor jou! Lees in deze blog wat braadstomen is, hoe het in zijn werk gaat en wat voor gerechten je er allemaal mee kunt maken.

De kunst van het braadstomen

Wat is braadstomen? Het antwoord ligt verscholen in het woord zelf, want het is een combinatie van braden en stomen. Het grote voordeel van braadstomen is dat het heel gemakkelijk is, je hoeft dus geen goede kok te zijn om een buitengewoon lekker gerecht op tafel te zetten en de voorbereidingstijd is minimaal. Braadstomen is heel eenvoudig: je opent de braadzak, vult deze met de bijgeleverde ingrediënten en de kip of vis en vouwt de zak dicht. Vervolgens plaats je de braadzak in een ovenschaal die je in een voorverwarmde oven zet. Tijdens het braden vormt zich stoom in de braadzak, waardoor je gerecht zowel gebraden als gestoomd wordt. Na ongeveer een half uurtje is je gerecht klaar en kun je het gebraadstoomde gerecht opdienen.

Maggi braadstomen

braadstomenBij de Nederlandse online supermarkt Holland at Home kun je diverse kipgerechten om te braadstomen bestellen, zoals Maggi Braadstomen Kip Knoflook, Maggi Braadstomen Kip Paprika, Maggi Braadstomen Kip Provençaal en Maggi Braadstomen Kip Piri Piri. Ook visliefhebbers komen uitgebreid aan hun trekken, bijvoorbeeld met de Maggi Braadstomen Vis Dille Citroen. Je hoeft dus zelf alleen nog maar de kip of vis te kopen, alle andere benodigdheden zitten in het pak Maggi Braadstomen. Alle Maggi Braadstomen varianten zijn bedoeld voor 4 tot 5 personen en smaken heerlijk met aardappelen of rijst en een salade of warme groenten.

Lees je dit artikel liever in het Engels? Breng dan eens een bezoekje aan onze Engelstalige zusterblog Dutch Community, speciaal bestemd voor Nederlandse emigranten die Engels als moedertaal hebben en expats die in Nederland wonen of daar gewoond hebben en heimwee hebben naar Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: