heimwee.info

… powered by Holland at Home

Azië

Abu Dhabi

Nederlandse Vereniging Abu Dhabi
Een gezelligheidsvereniging voor Nederlanders en Nederlandstaligen in Abu Dhabi

China

Nederlandse Vereniging Peking
Een sociaal-cultureel platform in Peking ter bevordering van Nederlands(talig)e evenementen, zoals de vrijdagmiddagborrel, Sinterklaasmiddag, Oranjebal rond Koninginnedag en nog veel meer andere leuke activiteiten.

De Nederlandse Vereniging Shanghai
Vereniging voor Nederlanders in Shanghai die Nederlandse cultuur en gezelligheid biedt.

Dubai

Nederlandse Vereniging Dubai
Vereniging voor alle Nederlands sprekende personen die in Dubai of de Noordelijke Emiraten wonen. De NLV organiseert jaarlijks veel activiteiten voor haar leden zoals Sinterklaas, het Oranjefeest & Kinderoranjefeest, cabaret uit Nederland, mosselavond, woestijntocht, dagtrips, kleiduivenschieten, voetballen, Nieuwjaarsduik en overblijveractiviteiten in de lange, hete zomer.

Filippijnen

Dutch Club Manila
Actieve club die Nederlanders en Vlamingen bij elkaar brengt en diverse activiteiten organiseert, waaronder een Nederlandstalige speelgroep voor kinderen tot 5 jaar, fietstochtjes, stamppotavond en het sinterklaasfeest.

Hong Kong

Nederlandse Vereniging Hong Kong
Vereniging voor Nederlanders die in Hong Kong wonen en werken.

India

Nederlands Belgische Club Mumbai
Een actief sociaal netwerk voor Nederlanders en Belgen in Mumbai dat veel activiteiten organiseert.

Israël

The Dutch Forum in Israël
Informatief forum voor Nederlanders die in Israël wonen en werken

Irgoen Olei Holland
Vereniging voor oud-Nederlanders die in Israël wonen. IOH bestaat al 65 jaar en organiseert sociale en culturele activiteiten, behartigt waar nodig de belangen tegenover de Nederlandse en Israëlische autoriteiten en biedt hulp en begeleiding aan Nederlandse immigranten.

Japan

Nederlandse Vereniging in West Japan
Vereniging voor Nederlanders die in West-Japan wonen. Naast sociale activiteiten behartigt de vereniging ook de belangen van haar leden.

Oman
Het Holland Comité
Gezelligheidsvereniging voor en door Nederlanders die in Oman wonen of als expat daar verblijven.

Qatar

DSA Qatar
Vereniging voor de Nederlandstalige gemeenschap in Qatar die allerlei activiteiten organiseert. Daarnaast bieden ze informatie over cursussen, privélessen, tips en weetjes.

Saoedi Arabië

Nederlandse Vereniging East Province en Bahrein
Vereniging voor Nederlanders die zich vooral bezig houdt met het organiseren van sociale en culturele activiteiten voor Nederlanders, Nederlandstaligen en andere geïnteresseerden die in de Oostelijke provincie van Saudi-Arabië en Bahrein wonen.

Taiwan

Vereniging Nederlandstaligen Taiwan
Club voor Nederlandstaligen in Taiwan die zich als belangrijkste doel stelt de contacten tussen Nederlandstaligen in Taiwan te bevorderen, met de nadruk op ontspanning en gezelligheid.

Thailand

Nederlandse Vereniging Thailand
Vereniging voor Nederlanders en Nederlandstaligen die in Thailand wonen. De vereniging heeft vier regionale afdelingen:
Bangkok
Hua Hin Cha-am
Pattaya

Zuid-Korea

De Nederlandse Club Hendrik Hamel
Club voor alle Nederlandstaligen woonachtig in Korea en voor diegenen die binnenkort naar Korea emigreren of overgeplaatst worden. De Hamel verzorgt regelmatig sociale en informele activiteiten en geeft tips en informatie over het leven in Korea.

Staat jouw Nederlandse vereniging, club of sociëteit er nog niet tussen? Laat het ons weten en we zetten hem er zo snel mogelijk bij!

%d bloggers liken dit: