heimwee.info

… powered by Holland at Home

Oceanië

Australië

Dutch Brisbane (Brisbane)
Gezelligheidsvereniging voor Nederlanders die in Brisbane en omgeving wonen

Dutchies in Darwin (Darwin)
Vereniging voor Nederlanders die in Darwin wonen, en Belgen zijn ook welkom! Dutchies in Darwin is geheel gratis en vrijblijvend en iedereen wordt aangemoedigd om evenementen te organiseren.

The Associated Netherlands Societies in Victoria Inc. (Melbourne)
Vereniging voor Nederlanders die maandelijks een nieuwsbrief publiceert met Nederlands nieuws, aankondigingen voor evenementen en handige informatie.

Dutch Club Neerlandia (Perth)
Nederlandse gezelligheidsvereniging in Perth die bijna elke laatste vrijdag van de maand een borrel in het Clubhuis van Neerlandia organiseert. Ook is dan de winkel geopend waar traditionele Nederlandse waren worden verkocht.

Federation of Netherlands Societies Ltd. (Sydney)
Vereniging die haar leden aanmoedigt contact met elkaar te leggen. Tevens hebben zij een website met nieuws, informatie en handige links.

Nieuw-Zeeland

The Federation of New Zealand Netherlands Societies
Vereniging voor Nederlanders en Nederlandse immigranten in Nieuw-Zeeland. Om de maand wordt er een nieuwsbrief gepubliceerd, genaamd “De Schakel”.

Staat jouw Nederlandse vereniging, club of sociëteit er nog niet tussen? Laat het ons weten en we zetten het er zo snel mogelijk bij!

Staat jouw Nederlandse vereniging, club of sociëteit er nog niet tussen? Laat het ons weten en we zetten hem er zo snel mogelijk bij!

%d bloggers liken dit: